Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g21g55kcal3.3g0g4.7g0g
Lohifilee 53g103kcal9.8g0g7.1g0g
Timjami 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 3.5g1kcal0.1g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g321kcal26.4g0.2g23.6g0.4g
Valittu annoskoko78g160kcal13.2g0.1g11.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g80kcal6.6g0.1g5.9g0.1g
Arvot/100g100g205kcal16.9g0.1g15.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269391