Janskun Juustoiset Kanapekonirullat

Sulatejuusto rintafileisiin.

Pekonia ympärille.

Kiinnitä hammasikuilla.

UUniin n.50minuutiksi käännä puolivälissä. 175astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile45g59kcal8.5g0.3g2.7g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g23g66kcal4.2g0.1g5.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g28kcal1.9g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g306kcal29.2g0.8g20.6g0g
Valittu annoskoko78g153kcal14.6g0.4g10.3g0g
Annoskoko puolitettuna39g77kcal7.3g0.2g5.2g0g
Arvot/100g100g196kcal18.7g0.5g13.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269731