Chililihapullat

Mausteiksi chilin ja sipulin lisäksi
- valkosipulijauhe
- minttu
- mustapippuri
- Jauhelihamauste
- merisuola
- basilika
- oregano

Paista uunissa 175C noin 15min.

Voit pistää pullat vielä kiehumaan tomaattimurskasta tehtyyn kastikkeeseen, johon tulee kilo tomaattimurskaa, about desi vettä ja samoja yrttimausteita kuin pulliinkin.

Reseptistä tulee n. 29 annosta ja yksi annos painaa n. 42 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g74kcal8.5g0g4.5g0g
Sipuli 5.1g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 13g8.2kcal0.4g0.6g0.4g0g
Korppujauho, ruis (Myllyn paras), annos 20g1.9g5.1kcal0.2g1g0g0.3g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Chilikastike, Santa Maria (annos 1 rkl 20g)2.6g5.1kcal0g1.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g214kcal20.6g6.2g11.6g0.8g
Valittu annoskoko78g107kcal10.3g3.1g5.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g54kcal5.2g1.6g2.9g0.2g
Arvot/100g100g137kcal13.2g4g7.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270905