Sveitsiläinen aamiainen neljän viljan hiutaleista

Sekoita kuivat aineet.

(Alkuperäisessä reseptissä kayrahiutale.

Voit tehdä kuoivaa seosta kerralla enemmänkin, )
Lisää kiehuvaan veteen ja keittele ilman kantta n. 7 min, kunnea vesi imeytynyt.

Anna seista pari min, ja tarjoile maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 9g30kcal0.9g5.3g0.3g1.1g
Rusina 2.9g8.4kcal0.1g1.7g0g0.3g
Aprikoosi, kuivattu 2.3g5kcal0.1g1g0g0.2g
Auringonkukansiemen 2.3g14kcal0.5g0.3g1.1g0.1g
Mantelilastu (A la meira)1.7g10kcal0.4g0.1g0.9g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g1.1g4.1kcal0g1g0g0.1g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g1.1g3.3kcal0g0.8g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g151kcal4g20.6g4.6g3.8g
Valittu annoskoko78g75kcal2g10.3g2.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna39g38kcal1g5.2g1.2g1g
Arvot/100g100g97kcal2.6g13.2g2.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270997