Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g52g14kcal0.5g2.6g0g0.9g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g5.2g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5.2g2.4kcal0.2g0.3g0.1g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g1.6g3.9kcal0g1.6g0g0g
Voi 5g36kcal0.1g0g4g0g
Kananmuna, annos 65g3.4g4.3kcal0.4g0g0.3g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g158kcal2.6g9.4g12.4g1.8g
Valittu annoskoko78g79kcal1.3g4.7g6.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g40kcal0.7g2.4g3.1g0.5g
Arvot/100g100g101kcal1.7g6g7.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271011