Omenapiirakka

1. lämmitä uuni 200 c, voitele ja korppujauhota vuoka
2. viipaloi omenat ripota kanelisokeria, ettei tummu
3. mittaa jauhot, vaniljasokeri ja leivinjauhe ja sekoita
4. mittaa maito ja rasva, käytä mikrossa että rasva sulaa
5. vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää maitorasvaseos, lisää jauhot, sekoita hyvin.

6. kaada vuokaan, laita omenat pinnalle, ripota kanelisokeria.

7. paista n. 20- 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Jahni78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 13g44kcal1.3g9g0.2g0.4g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g3g22kcal0g0g2.4g0g
Maito, Kevyt10g4.5kcal0.3g0.5g0.1g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl11g14kcal1.4g0g0.9g0g
Sokeri 8.4g34kcal0g8.4g0g0g
Kanelisokeri dan sukker (Dansukker), annos 330g2g7.5kcal0g1.8g0g0g
Korppujauho 0.5g1.7kcal0g0.3g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g30g10kcal0.1g2.1g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g282kcal6.2g45.6g7.4g1.8g
Valittu annoskoko78g141kcal3.1g22.8g3.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g70kcal1.6g11.4g1.9g0.5g
Arvot/100g100g180kcal4g29.1g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271068