Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 8.9g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 10g3.4kcal0.1g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Palsternakka 3.4g2.1kcal0g0.4g0g0.2g
Paprika, punainen1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Parsakaali brokkoli 5.2g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattimurska 13g3.8kcal0.1g0.7g0g0.2g
Kasvisliemikuutio 0.7g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g34kcal1.2g5g0.4g2g
Valittu annoskoko78g17kcal0.6g2.5g0.2g1g
Annoskoko puolitettuna39g8kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.2g0.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271820