Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu0.4g4kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g29g6.7kcal0.4g1g0.1g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.7g1.7kcal0g0.2g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl15g50kcal0.3g0.4g5.1g0g
Katkarapu 26g18kcal3.8g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g167kcal9.4g4.2g12g0.2g
Valittu annoskoko78g83kcal4.7g2.1g6g0.1g
Annoskoko puolitettuna39g42kcal2.4g1.1g3g0.1g
Arvot/100g100g107kcal6g2.7g7.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272528