Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g8.4g5kcal0.1g1.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.2g2kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 60g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit1.8g2.3kcal0.1g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g19kcal0.4g3g0.4g0.6g
Valittu annoskoko78g10kcal0.2g1.5g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g5kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Arvot/100g100g12kcal0.3g1.9g0.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273720