Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g15g49kcal1.9g0g4.6g0g
Herkkusieni säilyke 21g3.5kcal0.4g0g0.1g0.5g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Punaviini 4.5g3.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g32g104kcal4.2g20.6g0.6g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g325kcal13.2g41.6g10.8g5.6g
Valittu annoskoko78g163kcal6.6g20.8g5.4g2.8g
Annoskoko puolitettuna39g81kcal3.3g10.4g2.7g1.4g
Arvot/100g100g208kcal8.5g26.6g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981