Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 23g51kcal4g0g3.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 40g7.3kcal0.2g1g0.2g0.3g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss2.3g7.7kcal0.5g0g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 12g38kcal0.2g0.3g4g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g1.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g216kcal10.6g2.6g18g0.6g
Valittu annoskoko78g108kcal5.3g1.3g9g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g54kcal2.7g0.7g4.5g0.2g
Arvot/100g100g139kcal6.8g1.7g11.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134