KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.3g
Lanttu 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kukkakaali 11g2.7kcal0.2g0.2g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 4.4g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7.4g6.3kcal0.1g0.3g0.5g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g13g14kcal2.3g0.2g0.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g5.5g14kcal1g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g106kcal8.2g7g4.2g2.2g
Valittu annoskoko78g53kcal4.1g3.5g2.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g26kcal2.1g1.8g1.1g0.6g
Arvot/100g100g68kcal5.3g4.5g2.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146