Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 14g4.1kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Herkkusieni 6.2g1kcal0.1g0g0g0.1g
Tomaattimurska 17g4.8kcal0.1g0.9g0g0.3g
Katkarapu 8.2g5.6kcal1.2g0g0.1g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 4.1g12kcal0.7g0g1g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty25g35kcal1.3g6.9g0.2g0.8g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g128kcal7.2g17.4g2.8g3.2g
Valittu annoskoko78g64kcal3.6g8.7g1.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal1.8g4.4g0.7g0.8g
Arvot/100g100g82kcal4.6g11.1g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753