Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g14g8.3kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.5g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.6g0g1.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g83kcal6g5.2g4.2g0.4g
Valittu annoskoko78g42kcal3g2.6g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g21kcal1.5g1.3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g53kcal3.8g3.3g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177