Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g19g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.3g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl6.9g5.9kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g48kcal1g7.6g1.4g1.2g
Valittu annoskoko78g24kcal0.5g3.8g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g12kcal0.3g1.9g0.4g0.3g
Arvot/100g100g31kcal0.6g4.9g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277066