Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu30g66kcal2.5g1.9g5.4g0.4g
Ketsuppi, Felix2.2g2kcal0g0.5g0g0g
Sinappi 2.2g2.9kcal0.1g0.3g0.1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka10g5.8kcal0g1.4g0g0.1g
Ruokakerma 5%, Valio19g12kcal0.3g0.8g0.9g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)15g39kcal3.9g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g255kcal13.6g10.2g17.8g1g
Valittu annoskoko78g127kcal6.8g5.1g8.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna39g64kcal3.4g2.6g4.5g0.3g
Arvot/100g100g163kcal8.7g6.5g11.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493