Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 28g9kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl0.4g3.8kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g5.6g6.7kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g43kcal0.8g4.4g2.2g1.4g
Valittu annoskoko78g22kcal0.4g2.2g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g11kcal0.2g1.1g0.6g0.4g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.8g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011