Värikäs pastasalaatti

Keitä pasta kypsäksi lihaliemikuutioilla maustetussa vedessä.

Pilko pikkukurkut sekä juusto sopiviksi suupaloiksi ja lisää suureen kulhoon kinkun, maissin ja herneen kanssa.

Siivilöi pastasta keitinvesi ja huuhtele kylmällä vedellä, jonka jälkeen lisää kulhoon.

Sekoita kermaviilin joukkoon vähän suolaa ja pippuria ja kaada muiden aineiden päälle.

Sekoita huolellisesti pohjaa myöden.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tricolori simpukkapasta (Torino)18g62kcal2.7g11.8g0.4g0.5g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Korpelan kevyt kinkkukuutio, annos 100g8.3g9kcal1.2g0.1g0.4g0g
Oltermanni täyteläinen (Valio), annos 100g12g48kcal2.8g0g4g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss8.3g4.4kcal0.5g0.4g0g0.3g
Maissi jyvät 8.3g12kcal0.2g2.1g0.2g0.3g
Pikkukurkku (suola) (Rainbow), annos 350g5.4g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 17g11kcal0.5g0.8g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g304kcal16.2g31.2g11.8g2.2g
Valittu annoskoko78g152kcal8.1g15.6g5.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g76kcal4.1g7.8g3g0.6g
Arvot/100g100g195kcal10.4g20g7.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278741