Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g27g22kcal0.3g4.9g0.1g0.5g
Canderel makeutusjauhe11g43kcal0.3g10.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.1g8.7kcal0.8g0g0.6g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Margariini, flora kevyt 40 5.6g21kcal0g0.3g2.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g5.6g3.9kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 22g74kcal2.2g15.2g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g357kcal7.4g63.4g7.6g2.6g
Valittu annoskoko78g179kcal3.7g31.7g3.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g89kcal1.9g15.9g1.9g0.7g
Arvot/100g100g228kcal4.7g40.5g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917