Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 48g39kcal0.8g8.1g0g1.4g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl10g8.1kcal0.1g0.4g0.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g97kcal2g17.8g1.4g3g
Valittu annoskoko78g49kcal1g8.9g0.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna39g24kcal0.5g4.5g0.4g0.8g
Arvot/100g100g62kcal1.3g11.4g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920