Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 41g92kcal7.2g0g7g0g
Kananmuna kuoreton 7.6g11kcal0.9g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale1g0.6kcal0.1g0.1g0g0.8g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 6.9g21kcal1.2g0.1g1.7g0g
Pinaatti 17g2.3kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g254kcal19.6g1g19.2g2.2g
Valittu annoskoko78g127kcal9.8g0.5g9.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g64kcal4.9g0.3g4.8g0.6g
Arvot/100g100g163kcal12.5g0.6g12.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280894