Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g8g14kcal1.5g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka5.3g0.6kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)19g7.6kcal0.3g1.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g0.5g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g12g5kcal0.2g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g60kcal4.4g5.8g1.8g0.4g
Valittu annoskoko78g30kcal2.2g2.9g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna39g15kcal1.1g1.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.8g3.7g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934