Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)54g61kcal12.5g0g1.1g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus11g15kcal0.3g0.2g1.5g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g13g35kcal2.2g0.1g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g221kcal30g0.6g11g0g
Valittu annoskoko78g111kcal15g0.3g5.5g0g
Annoskoko puolitettuna39g55kcal7.5g0.2g2.8g0g
Arvot/100g100g142kcal19.2g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281129