Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali43g9kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Jauheliha, sika-nauta 17g38kcal3g0g2.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g5.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Aurajuusto3.5g12kcal0.7g0g1g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g8.7g29kcal0.2g0.3g3g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g182kcal9g4.4g14g1.8g
Valittu annoskoko78g91kcal4.5g2.2g7g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g45kcal2.3g1.1g3.5g0.5g
Arvot/100g100g116kcal5.8g2.8g9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072