Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki34g23kcal4.1g1.3g0.1g0g
Edam 24% (Arla)20g65kcal5.3g0g4.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu18g23kcal2g0.1g1.7g0g
Vehnälese 1.6g3.7kcal0.2g0.3g0.1g0.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.2g10kcal0.3g1.8g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g252kcal23.8g7.6g13.8g2.2g
Valittu annoskoko78g126kcal11.9g3.8g6.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g63kcal6g1.9g3.5g0.6g
Arvot/100g100g162kcal15.3g4.9g8.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282577