Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 15g12kcal0.2g2.5g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 5.8g4.4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Selleri, annos 50g2.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 5.8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.7g0.7kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g7.3g8.8kcal0.2g0.3g0.7g0g
Herne 5.8g4kcal0.3g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g67kcal1.8g9.8g1.6g1.8g
Valittu annoskoko78g33kcal0.9g4.9g0.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal0.5g2.5g0.4g0.5g
Arvot/100g100g43kcal1.2g6.3g1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644