Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 55g35kcal1.7g2.6g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 4g5.8kcal0.5g0g0.4g0g
Piimä, rasvaton (Valio)18g5.9kcal0.6g0.8g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g97kcal5.6g7.6g4.6g0g
Valittu annoskoko78g48kcal2.8g3.8g2.3g0g
Annoskoko puolitettuna39g24kcal1.4g1.9g1.2g0g
Arvot/100g100g62kcal3.6g4.9g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282716