Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g73g44kcal1.1g9.5g0.1g0.7g
Oliiviöljy 2.4g22kcal0g0g2.4g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g1.2g1.6kcal0g0.3g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g136kcal2.2g20g5.2g1.8g
Valittu annoskoko78g68kcal1.1g10g2.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g34kcal0.6g5g1.3g0.5g
Arvot/100g100g87kcal1.4g12.8g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283454