Tonnikalasalaatti

Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2000 grammaa

Mesaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g16g5.3kcal0g1.1g0g0.3g
Vehnänalkiopasta plus (torino)12g42kcal2g7.9g0.3g0.4g
Maissi (makea), Rainbow12g9kcal0.2g1.5g0.1g0.4g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen10g8.1kcal0g2g0g0g
Herneet, pakaste, 0,5 pss12g6.2kcal0.7g0.6g0.1g0.4g
Kurkku, tuore7.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)5.5g6kcal1.4g0g0g0g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g3.9g7kcal0g0.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g170kcal8.6g27.6g2g3.2g
Valittu annoskoko78g85kcal4.3g13.8g1g1.6g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal2.2g6.9g0.5g0.8g
Arvot/100g100g109kcal5.5g17.7g1.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=28376