Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika keskiarvo 13g3.8kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)21g25kcal0.5g5.6g0.1g0.2g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )15g21kcal2g1g1.1g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)12g20kcal3.1g0.1g0.8g0g
Juustodippi, Pirkka 300g8.3g11kcal0.3g0.1g1g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka4.1g16kcal1g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g197kcal14.2g15.2g8.8g1.2g
Valittu annoskoko78g99kcal7.1g7.6g4.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal3.6g3.8g2.2g0.3g
Arvot/100g100g126kcal9.1g9.7g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283887