Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu8.9g11kcal1g0g0.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl6g21kcal0.1g0.2g2.1g0g
Kaurahiutale 3g11kcal0.4g1.7g0.2g0.3g
Atria kevyt jauheliha53g90kcal10g0g5.3g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g7.5g25kcal1.2g0.4g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g315kcal25.4g4.6g20.8g0.6g
Valittu annoskoko78g157kcal12.7g2.3g10.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g79kcal6.4g1.2g5.2g0.2g
Arvot/100g100g202kcal16.3g2.9g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203