PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 44g17kcal0.1g3.1g0g1.5g
Vehnäjauho puolikarkea 8.7g30kcal0.9g6.1g0.1g0.3g
Sokeri 5.7g23kcal0g5.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g4.7g25kcal0g0g2.8g0g
Maito, Kevyt3g1.4kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g229kcal5g30.8g8g3.6g
Valittu annoskoko78g114kcal2.5g15.4g4g1.8g
Annoskoko puolitettuna39g57kcal1.3g7.7g2g0.9g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.7g5.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219