Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g46g16kcal1.2g1.6g0g1.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g13g37kcal2.5g0g2.9g0g
Peruna, vanha, kuorittu 12g9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g6.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g128kcal8g7.2g5.8g2.8g
Valittu annoskoko78g64kcal4g3.6g2.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal2g1.8g1.5g0.7g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.6g3.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285493