Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%20g34kcal4g0g2g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g36g58kcal3g4.3g2.8g1.7g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g20g24kcal0.5g1g2g0g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g268kcal15g10.6g17.6g3.4g
Valittu annoskoko78g134kcal7.5g5.3g8.8g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g67kcal3.8g2.7g4.4g0.9g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286257