Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 27g38kcal3.4g0.1g2.8g0g
Taloussuklaa, Fazer16g84kcal0.6g9.1g4.9g0.9g
Valkosuklaa panda, levy 130g6.5g36kcal0.5g3.6g2.2g0g
Vispikerma Flora 20%29g63kcal0.9g1.4g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g442kcal10.8g28.4g31.2g1.8g
Valittu annoskoko78g221kcal5.4g14.2g15.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g111kcal2.7g7.1g7.8g0.5g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452