Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%17g28kcal3.3g0g1.7g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino17g57kcal3.8g8.8g0.6g1g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 27g9kcal0.8g1.3g0g0g
Ketsuppi, Felix1.7g1.5kcal0g0.3g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g3.3g9kcal0.6g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.7g6kcal0.5g0g0.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4g5kcal0.4g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana157g240kcal19.2g22.4g7.6g2.2g
Valittu annoskoko78g120kcal9.6g11.2g3.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g60kcal4.8g5.6g1.9g0.6g
Arvot/100g100g153kcal12.2g14.3g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649