Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g19g25kcal1.7g3.4g0.5g0.8g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)26g9kcal0.3g1.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g7g27kcal0.1g0.2g2.9g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki14g11kcal1.8g0.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g235kcal8g12.2g17.2g2.6g
Valittu annoskoko78g118kcal4g6.1g8.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g59kcal2g3.1g4.3g0.7g
Arvot/100g100g151kcal5.1g7.8g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289143