Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu4.9g6.2kcal0.5g0g0.4g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g16g5.4kcal0.5g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g41kcal1.2g8.4g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.2g8.1kcal0g0g0.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki10g5.7kcal0.9g0.5g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g4.1g3.3kcal0.8g0g0g0g
Tomaatti, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Oltermanni 17%8.4g23kcal2.5g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g197kcal14g19.4g6.6g0.8g
Valittu annoskoko78g99kcal7g9.7g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal3.5g4.9g1.7g0.2g
Arvot/100g100g127kcal9g12.4g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339