Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.2g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g4g4.8kcal0.1g0.2g0.4g0.1g
Ruokakerma Valio 4% K&P14g8.5kcal0.1g0.6g0.6g0.1g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g2.1g7.3kcal0.2g1.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g65kcal1.8g8g2.6g1.4g
Valittu annoskoko78g33kcal0.9g4g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g16kcal0.5g2g0.7g0.4g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.1g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289810