Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.7g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)6.2g12kcal0.2g0.2g1.2g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g10g36kcal0.2g0.8g3.6g0g
Mansikka 9g4.2kcal0g0.8g0g0.2g
Banaani, kuorittu 12g11kcal0.1g2.3g0g0.2g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen19g11kcal0.1g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g269kcal4.6g34.2g11.8g1.4g
Valittu annoskoko78g134kcal2.3g17.1g5.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g67kcal1.2g8.6g3g0.4g
Arvot/100g100g172kcal2.9g21.9g7.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705