Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 6.1g33kcal0.1g0g3.7g0g
Sokeri 6.2g25kcal0g6.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.4g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.2g25kcal0.7g5g0.1g0.3g
Grahamjauho 6.1g20kcal0.6g3.7g0.1g0.6g
Mustikka metsä- 25g11kcal0.1g1.6g0.1g0.8g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g4.9g5.7kcal0.1g0.2g0.5g0g
Rahka Milbona12g8.3kcal1.5g0.5g0g0g
Sokeri 2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g296kcal8.4g38.6g10.8g3.4g
Valittu annoskoko78g148kcal4.2g19.3g5.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna39g74kcal2.1g9.7g2.7g0.9g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.7g6.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293163