Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)12g15kcal1.3g0g1g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl12g46kcal0g11.5g0g0g
Oivariini vähärasvainen3.8g21kcal0g0g2.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.8g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai11g39kcal1.3g8g0.2g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 19g6.5kcal0.1g1.1g0g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen12g3.8kcal0.4g0.6g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Oivariini vähärasvainen1.7g10kcal0g0g1g0g
Perunajauho 1dl=70g1.2g3.9kcal0g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g297kcal6.6g45.8g9g1.2g
Valittu annoskoko78g149kcal3.3g22.9g4.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g74kcal1.7g11.5g2.3g0.3g
Arvot/100g100g190kcal4.2g29.3g5.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293624