JVKurmee täytetty possunfile

Salvian lehtiä täytteeksi
FIle leikataan levyksi ja täyte rullataan sisään
Uunissa 140 C kunne sisälämpö 69
Vadilla mukana nauriita ja perunoita

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 61g76kcal12.7g0g2.7g0g
Parmankinkku Jamon serrano (Argal), annos 90g8.8g20kcal2.8g0g1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.7g1.4kcal0.1g0.3g0g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g3.3g13kcal1.1g0g1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g225kcal33.6g1.4g9.4g0g
Valittu annoskoko78g113kcal16.8g0.7g4.7g0g
Annoskoko puolitettuna39g56kcal8.4g0.4g2.4g0g
Arvot/100g100g144kcal21.5g0.9g6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293642