Kesäkurpitsakeitto

Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Hypoxiulla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa25g4.3kcal0.1g0.6g0.2g0.2g
Purjosipuli 13g3.1kcal0.2g0.3g0g0.3g
Paprika keltainen 5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Tomaatti 13g2.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g1.1g2.4kcal0.2g0.2g0.1g0g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g66kcal1.2g4g4.6g1.8g
Valittu annoskoko78g33kcal0.6g2g2.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g17kcal0.3g1g1.2g0.5g
Arvot/100g100g43kcal0.8g2.6g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294665