Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.8g8.3kcal0.7g0g0.6g0g
Sokeri 9g36kcal0g9g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 5.3g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Maito rasvaton 200ml5.3g1.7kcal0.2g0.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.3g39kcal0.1g0.1g4.2g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g47kcal1.4g9.6g0.2g0.5g
Mustikka metsä- 13g5.8kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Raparperi 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g386kcal6.2g55.4g14.4g2.2g
Valittu annoskoko78g193kcal3.1g27.7g7.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g97kcal1.6g13.9g3.6g0.6g
Arvot/100g100g247kcal4g35.5g9.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678