Sillilaatikko

Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g23g14kcal0.3g3g0g0.2g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g6.5g8.7kcal0.7g0.8g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 32g20kcal1g1.5g1.1g0g
Kananmuna 50g(kpl)10g12kcal1.1g0g0.9g0g
Juustoraaste emmental punaleima2.6g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g133kcal7.8g11g6.2g0.6g
Valittu annoskoko78g66kcal3.9g5.5g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna39g33kcal2g2.8g1.6g0.2g
Arvot/100g100g85kcal5g7g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294915