Jauheliha-makaronipata

1 tl oreganoa
1 kpl sipuli
6 dl vettä
0.5 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl lihaliemikuutio
270 g tummaa makaronia (raakapaino)
1 pss herne-maissi-paprikasekoitusta (pakaste)
0.5 dl tomaattiketsuppia
400 g jauhelihaa (rasvaa 10%)
Ruskista jauheliha teflonpannulla ilman rasvaa.

Kuullota hienonnettu sipuli öljyssä kattilassa.

Lisää paprikajauhe kuullottamisen aikana.

Lisää sekaan kattilaan vesi sekä liemikuutio.

Kiehauta ja lisää makaronit.

Keitä 7-10 minuuttia välillä sekoittaen.

Sekoita joukkoon jauheliha, kasvikset ja mausteet.

Kuumenna ja anna hautua kypsäksi.

Lisää tarvittaessa vettä ja mausteita oman maun mukaan.

Vinkki
Makaronin asemesta voit käyttää myös tummaa spagettia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Peice78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.5g1.4kcal0g0.1g0.1g0g
Tumma makarooni (Torino)13g44kcal2g8.1g0.3g0.8g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 12g12kcal0.4g2.1g0.1g0.3g
Ketsuppi 2.8g2.6kcal0g0.5g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g197kcal12g21.8g6.2g2.2g
Valittu annoskoko78g98kcal6g10.9g3.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g49kcal3g5.5g1.6g0.6g
Arvot/100g100g126kcal7.7g14g4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296069