Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g27g37kcal4.3g0.7g2g0g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli13g24kcal0.9g0.5g2g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g12g41kcal1.5g7.8g0.3g0.8g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g11g27kcal1.8g0g2.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g15g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g265kcal17.2g19.4g12.8g2g
Valittu annoskoko78g133kcal8.6g9.7g6.4g1g
Annoskoko puolitettuna39g66kcal4.3g4.9g3.2g0.5g
Arvot/100g100g170kcal11g12.4g8.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116