Kanajauhelihakastike

Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia46g64kcal7.7g0g3.6g0g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)1.1g4.5kcal0.1g0.7g0.2g0g
Pirkka Tomaattimurska 500g29g8.5kcal0.3g1.7g0.1g0g
Rypsiöljy 3.1g27kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g208kcal16.2g4.8g14g0g
Valittu annoskoko78g104kcal8.1g2.4g7g0g
Annoskoko puolitettuna39g52kcal4.1g1.2g3.5g0g
Arvot/100g100g133kcal10.4g3.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296435