Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali27g5.7kcal0.3g0.9g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g2.7g7.6kcal0.5g0g0.6g0g
Siirappi 1.4g4.1kcal0g1g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g2.4g7.5kcal0.3g1.5g0g0.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 13g17kcal2.7g0g0.7g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g121kcal8g9g5.8g2.6g
Valittu annoskoko78g61kcal4g4.5g2.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna39g30kcal2g2.3g1.5g0.7g
Arvot/100g100g78kcal5.1g5.8g3.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296970